Στην τελική ευθεία το σήριαλ πρόσληψης των αναπληρωτών

667kalesan

4.000 δεκάμηνες προσλήψεις αναπληρωτών, αφορά η αξιοποίηση των πιστώσεων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, αφού μπήκε στην τελική ευθεία και εκδόθηκε ήδη η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου.

Οι οριστικοί πίνακες των αναπληρωτών αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα ενδεχομένως και πιο νωρίς από το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου που είχε αναφέρει πως η ανακοίνωση των οριστικών πινάκων θα γίνει στις 23/9 για την Αθμια και στις 24/9 για τη Β/θμια.

Έτοιμο είναι και το τεχνικό δελτίο, την στιγμή που το Υπουργείο Παιδείας έχει στη διάθεσή του σχεδόν το σύνολο των πιστώσεων.

Στον τομέα των κενών το Υπουργείο θα έχει ξεκάθαρη εικόνα μέσα στην εβδομάδα. Για τη Β/θμια εκπαίδευση σημειώνουμε πως τα κενά επί των οποίων έγινε η Β φάση των  αποσπάσεων στηρίχθηκαν στο Myschool  το οποίο δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα των ελλείψεων που θα είναι περισσότερα από αυτά που καταγράφηκαν.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …