Θέσεις εργασίας στον ΤΣΠ Ικαρίας της ΔΕΗ

indexΣτην πρόσληψη δύο (2) έκτακτων ημερομίσθιων ανειδίκευτων εργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της μονάδας, προχωρά ο Ο ΤΣΠ ΙΚΑΡΙΑΣ της ΔΕΗ.
Απαιτούμενα δικαιολογητικά με την υποβολή της αίτησης:
1. Εντοπιότητα
2. Ανεργία και χρονικό διάστημα ανεργίας του αιτούντος.
3. Στοιχεία κοινωνικής και οικογενειακής κατάστασης του αιτούντος (άγαμος, έγγαμος, αριθμός τέκνων, τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, ειδικές ανάγκες σε μέλη της οικογένειας του υποψηφίου κτλ). 4. Προηγούμενη εμπειρία στη ΔΕΗ ΑΕ εντός της τελευταίας τριετίας.
5. Φωτοαντίγραφο αστυνομικού δελτίου ταυτότητας. Σημείωση: Επαναπρόσληψη των ατόμων απαγορεύεται πριν παρέλθουν 12 μήνες από την λήξη της προηγούμενης απασχόλησης τους στη ΔΕΗ Α.Ε.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν την παραπάνω θέση να υποβάλουν μέχρι 29/09/2015 και ώρα …12:00… στα γραφεία του ΤΣΠ Ικαρίας στον Άγιο Κήρυκο , την ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση η οποία διανέμεται από τη γραμματεία της μονάδος, υποβάλλοντας συνημμένα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κατώτατος μισθός: Πότε ανακοινώνεται - Πού θα φτάσει - Τι ισχύει για τριετίες

Στις 22 Μαρτίου οι αποφάσεις για το ύψος του κατώτατου μισθού - Τι είπε ο …