12 θέσεις ΙΔΑΧ στην ΕΑΣΠ

ΠΡΟΣΛΗΨΗ_1
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ για την πλήρωση δώδεκα (12) θέσεων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Εθνική Αρχή Συντονισμού Πτήσεων (Ε.Α.Σ.Π.). ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ε.Α.Σ.Π. (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΑΡ. ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΛΑΔΟΣ/ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ
-Μία (1) ΠΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ (ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ) 101
-Τρεις (3) ΠΕ ή ΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ 103
-Μία (1) ΔΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ 302
-Δύο (2) ΠΕ ή ΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ 104
-Μία (1) ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ (ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ) 102
-Δύο (2) ΠΕ ή ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ 105
-Μία (1) ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ 201
-Μια (1) ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ (ΟΔΗΓΟΣ-ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ) 301
Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και ειδικά προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης.
Για τη συμμετοχή στη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι πρέπει:
1. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π. αποκλειστικά μέσω του δικτυακού του τόπου (www.asep.gr).
Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ που αναφέρονται στο Παράρτημα
2. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση (κατηγορίας Π.Ε./Τ.Ε ή κατηγορίας Δ.Ε.) και δύναται να δηλώνει με σειρά προτίμησης τους κωδικούς των θέσεων, στις οποίες επιθυμεί να προσληφθεί, εφόσον κατέχει τα γενικά και ειδικά προσόντα πρόσληψης.
Η υποβολή περισσότερων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση θέσεων κατηγοριών Π.Ε./Τ.Ε. και Δ.Ε. στην ίδια αίτηση συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια/πεδία των (ηλεκτρονικών) αιτήσεων, καθώς και τους κωδικούς που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν.
Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια/πεδία ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη, έστω και αν προσκομιστούν τα σχετικά δικαιολογητικά.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής: αρχίζει στις 18 Ιουνίου 2015 ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 29 Ιουνίου 2015 ημέρα Δευτέρα Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής στο Α.Σ.Ε.Π. Με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, αποστέλλεται στον υποψήφιο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η επιβεβαίωση της υποβολής και ο αριθμός του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου της αίτησης συνοδευόμενος από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής.
Παράλληλα η ηλεκτρονική αίτηση εμφανίζεται στην οθόνη των υποψηφίων σε εκτυπώσιμη μορφή. ΙΙ. Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 1Α/2015 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Π.Ε/Τ.Ε. ή Δ.Ε. Τ.Θ. 14308 Αθήνα, Τ.Κ. 115 10 σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …