Γλίτωσε τα χειρότερα εργαζόμενος στη Σκόπελο που τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας

ergatiko-atixima
Εκτός κινδύνου με κακώσεις στην κοιλιακή χώρα, νοσηλεύεται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου 50χρονος εργατοτεχνίτης από τη Σκόπελο, που τραυματίστηκε από εκσκαπτικό μηχάνημαόταν κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης των ζημιών στο νησί.
Ο 50χρονος εργαζόταν μαζί με τον αδερφό του, ο ένας σε εκσκαφέα και ο άλλος σε φορτηγό, προκειμένου να μεταφέρουν φερτές ύλες και μπάζα από το κατεστραμμένο οδικό δίκτυο του νησιού.
Όμως "σφηνώθηκε" μεταξύ των δύο μηχανημάτων και επικράτησε πανικός, έως ότου οι υπόλοιποι διαπιστώσουν ότι το ατύχημα δεν είχε μοιραία κατάληξη.
Αμέσως ξεκίνησε η αεροδιακομιδή για την σωτηρία του και με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ απομακρύνθηκε από τη Σκόπελο, μεταφέρθηκε αρχικά στο Στρατόπεδο Γεωργούλα στην Νέα Ιωνία, απ' όπου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εισήχθη για νοσηλεία στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …