Δεν είναι βουλευτής και έχει ανοίξει το στόμα του ασύστολα και καταγγέλει όσα δεν έλεγε ως βουλευτής...

sintaxiouxos

«Όλες οι μειώσεις που έχουν γίνει στους συνταξιούχους, είναι παράνομες, σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας», είπε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος.

Τα έγγραφα που κρατούσε στα χέρια του αφορούσαν υπόθεση γυναίκας χαμηλο-συνταξιούχου που είχε προσφύγει προσφάτως στο ΣτΕ για το θέμα των περικοπών στη σύνταξή της και δικαιώθηκε διότι όπως είπε το ΣτΕ, για τις περικοπές αυτές δεν προηγήθηκαν μελέτες από πλευράς κυβέρνησης.

Η απόφαση αυτή του ΣτΕ δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί. Ο Αλέξης Μητρόπουλος υποσχέθηκε ότι θα φέρει περισσότερα στοιχεία στο φως τις επόμενες ώρες.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …