Επαναπροκηρύχθηκαν οι 15 θέσεις εργασίας στο Φεστιβάλ Δράμας

panos_4_medium

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός – Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού μουσικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομισθία, για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών του Δημοτικού Ωδείου Δράμας του Π.Ο.-Φ.Τ.Μ.Μ.Δ. και συγκεκριμένα για τις εξής θέσεις ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης και αριθμό ατόμων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που περιλαμβάνεται στην προκήρυξη και να την υποβάλουν, μαζί με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: οδός Βεργίνας 218Α, 66100 Δράμα, Γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, από ώρα 07.00 π.μ. έως 15.00μ.μ. Αρμόδιοι υπάλληλοι: Ιωαννίδου Θεοδώρα ή Καβάκα Ελευθερία, τηλ. 2521047022.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Ο οργανισμός, μετά τον έλεγχο της πληρότητας των δικαιολογητικών, πρωτοκολλεί τη σχετική αίτηση και την καταχωρεί σε ειδικό πίνακα, που εμφανίζει τον κατά σειρά αριθμό πρωτοκόλλου της αιτήσεως και το επώνυμο, όνομα και πατρώνυμο του υποψηφίου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Υποβολή της αίτησης συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της παρούσας προκήρυξης, καθώς και τη συναίνεση του υποψηφίου στη διεξαγωγή τυχόν πρακτικής δοκιμασίας (ακρόαση).

Αφού γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων των υποψηφίων από την αρμόδια Επιτροπή, η οποία συνεδριάζει στο κτίριο του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, δεκαέξι (16) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης, οι υποψήφιοι κατατάσσονται βάσει των κριτηρίων της προκήρυξης και του νόμου.

Για την επιλογή των καταλληλότερων από τους υποψηφίους και εφόσον κριθεί αναγκαίο από την Επιτροπή, ενεργείται πρακτική, κατά τον προσφορότερο τρόπο, δοκιμασία (ακρόαση) ενώπιόν της ή από οριζόμενο από την Επιτροπή εξεταστή.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης διατίθεται από το Γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών του Π.Ο.Φ.Τ.Μ.Μ. Δράμας καθώς και ηλεκτρονικά από το δικτυακό τόπο του Δήμου Δράμας www.dimos-dramas.gr και από το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΒΑΞ: Ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων ύψους 3,4 δισ. ευρώ

Ο πρόεδρος του ομίλου ΑΒΑΞ Χρήστος Ιωάννου υπογράμμισε ότι «νέοι δρόμοι ανοίγουν για την ΑΒΑΞ …