Υποχρεωτικά στην Εργάνη οι ετήσιοι πίνακας προσωπικού

ETISIOI-PINAKES
Από την 1η έως την 21η Οκτωβρίου, υποχρεώνονται πλέον είναι οι εργοδότες να υποβάλλουν στο σύστημα «Εργάνη» τον ετήσιο πίνακα προσωπικού.
Το ηλεκτρονικό σύστημα «Εργάνη» αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για το υπουργείο Εργασίας, αφού καταγράφει σε πραγματικό χρόνο τις προσλήψεις και το είδος τους, αλλά και τις απολύσεις που πραγματοποιούνται ανά την επικράτεια, σε καθημερινή βάση.
Η συγκεκριμένη υποβολή, μπορεί να γίνει μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο και πραγματοποιείται μέσω της συμπλήρωσης και της κατάθεσης του εντύπου Ε4 που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτό τον σκοπό. Η συγκεκριμένη υποχρέωση που βαραίνει τους εργοδότες, ισχύει μία φορά το έτος, την παραπάνω χρονική περίοδο.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φωτιά τώρα στον Νέο Κουβαρά Αττικής

Φωτιά τώρα, απόγευμα Παρασκευής 26.7.2024, σε χαμηλή βλάστηση στα Καλύβια Θορικού στον Νέο Κουβαρά Αττικής …