1000 οι ενδιαφερόμενοι για 53 θέσεις στο Δήμο Πατρέων(VIDEO)

386aitisi

Το πόσο πλήττεται η Πάτρα από την ανεργία και το πόσο οι πολίτες της αναζητούν μία δουλειά έστω και μερικών μηνών με χαμηλές απολαβές, φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του ο Δήμος, αφού από το πρωί της Τρίτης μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης, περισσότεροι από 1000 συμπολίτες, έσπευσαν στα γραφεία του Δήμου και παρέλαβαν τις αιτήσεις για μία από τις 53 θέσεις στην καθαριότητα και στις τεχνικές υπηρεσίες, που θα ολοκληρωθεί η κατάθεσή τους στις 8 Οκτωβρίου.

«Ο αριθμός θα αυξηθεί δραματικά, γιατί είμαστε πια η πόλη της ανεργίας», σχολίασε στην Κωνσταντίνα Παλαιολόγου και στην εκπομπή της "Καφές και Εφημερίδα", ο αντιδήμαρχος διοίκησης Διονύσης Πλέσσας, ο οποίος κάλεσε τους ενδιαφερόμενους για να μην ταλαιπωρούνται να προσέρχονται για την κατάθεση στο πρωτόκολλο, με τις προσλήψεις να εκτιμάται ότι θα γίνουν περί τα τέλη του χρόνου, αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μοριοδότησης, αξιολόγησης, ενστάσεων και ανάρτησης των τελικών αποτελεσμάτων από το ΑΣΕΠ.

Την Τετάρτη το μεσημέρι ξεκίνησε η προθεσμία  υποβολής αιτήσεων επιστημονικού προσωπικού στο ΣΟΨΥ Πάτρας, όπου μέσα σε μερικές μόνο ώρες, κατατέθηκαν περισσότερα από 25 βιογραφικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποίησε στο patrastimes.gr, η πρόεδρος του Αγγέλα Τριανταφύλλου, μιλώντας για ανάγκη των νέων και μορφωμένων παιδιών, να εργαστούν.

Η προθεσμία αυτών των αιτήσεων, λήγει την προσεχή Τρίτη 6 Οκτωβρίου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …