Συγκλονίζεται η χώρα, από το "κόψιμο" Άδωνι! Εδώ ο κόσμος καίγεται και στη ΝΔ....

ad1_0

Στιγμές μοναδικές για την Δημοκρατία και την υπόσταση της, δέχεται η χώρα τις τελευταίες ώρες, από την απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος, ν ακόψει ως εκπρόθεσμη την υποψηφιότητά του για την προεδρία.

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο Αδωνις Γεωργιάδης που όπως αποκάλυψε, το έμαθε με άκοψο τρόπο, από τα δελτία ειδήσεων.

«Μαθαίνω από τις Ειδήσεις ότι έκοψαν για τα λίγα λεπτά καθυστέρησης την υποψηφιότητά μου. Εάν αυτό είναι αλήθεια λυπούμαι πραγματικά» ανήρτησε στο λογαριασμό του στο twitter.

Και αμέσως μετά ανακοίνωσε:

«Κατεβαίνω στην Συγγρού και θα ζητήσω δημόσια δήλωση των συνυποψηφίων μου, οι οποίοι είμαι βέβαιος ότι διαφωνούν!»

Φτάνοντας στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γεωργιάδης, πριν ανέβει στον τρίτο όροφο στα γραφεία της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος, δήλωσε ότι θα καταθέσει ένσταση. Τόνισε επίσης ότι οι συνυποψήφιοί του «δεν έχουν αντίρρηση».

«Το να μαζέψω αυτές τις 50 υπογραφές ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου» τόνισε. Είπε ακόμη «βεβαίως και θα καταθέσω ένσταση» και αποκάλυψε ότι οι συνυποψήφιοί του Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας, δεν έχουν αντίρρηση για την εκπρόθεσμη υποβολή της υποψηφιότητάς του. Ο Αδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να επισημάνει: «Οχι με καβγά όμως. Τη ΝΔ την αγαπάμε δεν θέλουμε να την μικραίνουμε θέλουμε να την μεγαλώσουμε. Και αν θέλουμε να την μεγαλώσουμε πρέπει να ανοιχτούμε στην κοινωνία».

Μετά το tweet ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε ξανά σχεδόν τρέχοντας στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας πως κάνει ένσταση για την απόρριψη της υποψηφιότητάς του και σημειώνοντας πως όλοι οι συνυποψήφιοί του θεωρούν άδικη αυτή την απόφαση. Η ένστασή του, θα συζητηθεί το Σάββατο στις 09.30 το πρωί από την ΚΕΦΕ.

Με αναρτήσεις τους στο twitter, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ολγα Κεφαλογιάννη, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και πολλοί άλλοι έσπευσαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Μεϊμαράκης: «Λειτουργεί αυτόνομα ο Παπαμιμίκος, είναι λάθος η απόφαση»
Αστραψε και βρόντηξε κατά του Ανδρέα Παπαμιμίκου ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης για την απόφαση να «κόψει» τον Αδωνι Γεωργιάδη από την κούρσα διαδοχής στη ΝΔ.

Συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη τόνιζαν με έμφαση: «Λειτουργεί αυτόνομα ο Παπαμιμίκος, είναι λάθος η απόφαση».

Μάλιστα, ο διευθυντής του γραφείου Μεϊμαράκη κ. Κορομάντζος, όταν μαθεύτηκε η απόφαση, πήγε στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή για να τους ζητήσει να την αλλάξουν και να δεχθούν την υποψηφιότητα Γεωργιάδη.

Παρέμβαση Σαμαρά: Τραυματική απόφαση για την ΝΔ το κόψιμο Αδωνι – Ελπίζω να την αλλάξουν

Παρέμβαση Σαμαρά: Τραυματική απόφαση για την ΝΔ το κόψιμο Αδωνι – Ελπίζω να την αλλάξουν
Ηχηρή παρέμβαση για το «κόψιμο» του Αδωνι Γεωργιάδη από την ΚΕΦΕ της Νέας Δημοκρατίας έκανε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και πρώην πρωθυπουργός σχολίασε σε πολύ αυστηρό ύφος για την απόφαση «Είναι αψυχολόγητη, λαθεμένη και τραυματική για την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας. Ελπίζω να την αλλάξουν αμέσως».

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νίκος Ανδρουλάκης: «Να πάμε ακόμα ψηλότερα»

Άρθρο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην εφημερίδα "Τα Νέα"   «Το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα …