Δήμος Πειραιά: Ζωγραφική για ανέργους-Δωρεάν μαθήματα

mathimata-zografikis-1

Στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της Δ/νσης Πολιτισμού το Τμ. Καλλιτεχνικής Παιδείας & Επιμόρφωσης του Δήμου Πειραιά, αναγνωρίζοντας ότι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της εποχής μας είναι η ανεργία, διοργανώνει δωρεάν μαθήματα Ζωγραφικής για ανέργους άνω των 18 ετών.

Στόχος του προτεινόμενου προγράμματος είναι: η απασχόληση ανέργων ατόμων στον τομέα της Εικαστικής παιδείας με σκοπό την απόκτηση νέων δεξιοτήτων.

Οι συμμετέχοντες:

  • Θα έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της τέχνης και θα γνωρίσουν τη χαρά της καλλιτεχνικής έκφρασης και δημι-ουργίας.
  • Θα ενισχύσουν τις δημιουργικές τους δεξιότητες και θα ανακαλύψουν τις ιδιαίτερες τάσεις/κλίσεις τους μέσα από την τέχνη .
  • Θα επικοινωνήσουν με τον υπόλοιπο κόσμο εκθέτοντας τα έργα τα έργα τους και θα εξοικειωθούν με το μου-σειακό περιβάλλον της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά.
  • Θα ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση τους και θα ανακαλύψουν νέες κατευθύνσεις στον επαγγελματικό τους προσα-νατολισμό.

Για το σκοπό αυτό:

  • Θα δημιουργηθούν δύο τμήματα τα οποία θα λειτουργούν κάθε Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη 17:00 – 20:00
  • Μπορείτε να καταθέστε την αίτησή σας στο τμ. Καλλιτεχνικής Παιδείας & Επιμόρφωσης : Νοταρά 28, 2ος όροφος ( κτίριο Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά ) .

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 210 4101692 & 210 4101402

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βρετανία: Όχι σε χρήματα από το Ισραήλ λένε φοιτητές

Συνεχίζονται για δεύτερη εβδομάδα οι έντονες κινητοποιήσεις των φιλοπαλαιστινιακών φοιτητών σε όλη την χώρα που …