Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με στάσεις εργασίας διεκδικούν οι εργαζομένων στη WIND

Wind1-530x330
Στάση εργασίας για τις 13 του μηνός 15.00-18.00, ώστε να πραγματοποιήσουν έκτακτη γενική συνέλευση στο εστιατόριο της Λ. Αθηνών, εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στη WIND, με απόφαση του σωματείου τους ΠΑ.Σ.Ε.WIND.
Ζητούν να σταματήσουν αμέσως οι απολύσεις και να διευθετηθεί το θέμα της υπογραφής επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης, προειδοποιώντας με κινητοποιήσεις.
Το σωματείο στο κάλεσμά του αναφέρει μεταξύ άλλων: «τον τελευταίο χρόνο η διοίκηση αρνείται να σεβαστεί την απόφαση εργαζομένων σχετικά με την υπογραφή συλλογικής σύμβασης, ζητώντας μειώσεις μισθών, ενώ παράλληλα απολύει συναδέλφους μας με χρόνια εργασίας στην εταιρία. Επίσης εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τη συνδικαλιστική δίωξη ενάντια στη συνάδελφό μας και μέλος του Δ.Σ. Όλγας Κολιούση. Είναι λοιπόν σημαντικό να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε τη στάση και τη δράση μας για τα μείζονα ζητήματα που μας αφορούν όλους. Είναι ανάγκη τα μέλη του Σωματείου να πάρουν την υπόθεση αυτή στα χέρια τους, χωρίς να αναθέτουν σε λίγους, ώστε η απόφαση που θα παρθεί να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή δυναμική και το αποτέλεσμα της δράσης να είναι επιτυχές».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …