Απείλησαν γυναίκα-μηχανικό του Δήμου Ρόδου

mixanikos-ginaika-andras

Εκπρόσωπος επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε βάρος της οποίας έχουν καταλογιστεί πρόστιμα για αυθαίρετη κατασκευή σε παραθαλάσσια περιοχή πλησίον του Δήμου Ρόδου και υπάρχει σήμα διακοπής εργασιών, όταν ενημερώθηκε ότι δεν έγινε δεκτό το αίτημά του για ηλεκτροδότηση καντίνας στην περιοχή αυτή, επιτέθηκε στην προισταμένη της υπηρεσίας και όπως περιγράφει κια καταγγέλλει ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ Δωδεκανήσου:

  • έβρισε με χυδαίο και σεξιστικό τρόπο την προϊσταμένη της Υπηρεσίας,

  • απείλησε με χειροδικία

  • κατέθεσε αναφορά εναντίον της υπαλλήλου μηχανικού, διότι «θίχθηκε βάναυσα η τιμή και η υπόληψή του», για «παράβαση καθήκοντος» και για «πρόκληση τρόμου και ανησυχίας».

Η ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ καταγγέλλει επίσης το γεγονός ως ανεπίτρεπτο και καλεί το Δ. Ρόδου «να στηρίξει με κάθε τρόπο τη συνάδελφο για τις επιθέσεις που δέχθηκε στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων της και τήρησης της νομιμότητας». Δηλώνει, δε, με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο ότι θα στηρίξει με κάθε τρόπο την αξιοπρέπεια των μηχανικών, οι οποίοι συχνά καλούνται -κάτω από αντίξοες συνθήκες- να προασπίσουν το δημόσιο συμφέρον.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …