"ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ"-Πρωτοβουλία πολιτών-Τρόποι επικοινωνίας

α27

"ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ - ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.

Τηλέφωνο: 6987011153

Συμμετέχω-αγωνίζομαι: Για να ενισχυθεί ο αγώνας μας ενάντια στην επίθεση που δεχόμαστε.

Στη συνέλευσή μας μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ."

Άμεσα ζητάμε: 
• Αναστολή όλων των πλειστηριασμών (κατοικία, επαγγελματική στέγη, δευτερεύουσα κατοικία, αγροτεμάχιο κ.λπ.) αξίας έως 350.000 ανά ακίνητο, για όσο διάστημα χρειασθεί μέχρι να αποκατασταθούν οι εισοδηματικές και κοινωνικές αδικίες σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Οριστική και πλήρη προστασία σε κάθε περίπτωση της πρώτης κατοικίας τρέχουσας εμπορικής αξίας έως 350.000 ευρώ.
• Διαμόρφωση το ταχύτερο δυνατόν ενός νέου πλαισίου αντιμετώπισης της υπερχρέωσης της κοινωνίας που θα πρέπει να κινείται σε μια λογική σεισάχθειας, περιλαμβάνοντας τουλάχιστον:
-Την οριστική διαγραφή των τραπεζικών χρεών των μακροχρονίως ανέργων και των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.
- Το κούρεμα των τραπεζικών δανείων:
α) κατά το ποσοστό της απομείωσης της εμπορικής αξίας των υποθηκευμένων-προσημειωμένων ακινήτων.
β) κατά το ποσοστό απώλειας των εισοδημάτων των δανειοληπτών από το 2010 και μέχρι την αποκατάστασή τους.
γ) κατά μεγάλο μέρος των εξωφρενικών τόκων των καταναλωτικών δανείων και των πιστωτικών καρτών, που έχουν εξοφλήσει στις περισσότερες των περιπτώσεων το αρχικό κεφάλαιο.
- Τη νομική θωράκιση των υπερχρεωμένων πολιτών έναντι του ξεπουλήματος και της εκχώρησης των δανεικών υποχρεώσεών τους σε ξένες τράπεζες και επενδυτικούς ομίλους.
-Την αποκατάσταση της νομιμότητας στις τραπεζικές συναλλαγές, κατάργηση όλων των καταχρηστικών όρων εις βάρος των δανειζομένων.
-Την οριστική διαγραφή του όποιου υπολοίπου χρέους μετά και τον εκπλειστηριασμό του υποθηκευμένου - προσημειωμένου ακινήτου.
- Η αναμενόμενη και επιβαλλόμενη εναρμόνιση της αντικειμενικής αξίας όλων των ακινήτων με βάση τις τρέχουσες μειωμένες εμπορικές αξίες, πρέπει να έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση την ανάλογη απομείωση των ενυποθήκων δανείων.
-Την ανασύσταση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας με αντικείμενο τον συνολικό σχεδιασμό για την κοινωνική κατοικία,
-Την έναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου για την επανάχρηση με κοινωνικό περιεχόμενο των άδειων ακινήτων ενάντια στα σχέδια του ξεπουλήματος, των ιδιωτικοποιήσεων και των κερδοσκοπικών «επενδύσεων» σε βάρος των κοινωνικών αναγκών.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …