Θέση Δημοσιογράφου στη Δημοτική ΕΠΘΕ Θεσσαλονίκης

Grafeio-Xeria-mouse-karpos_200x100

Με έναν δημοσιογράφο (ΠΕ) θα ενισχυθεί η Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας Θεσσαλονίκης, για οκτώ μήνες. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 21 Οκτωβρίου.

Η υποβολή των αιτήσεων αιτήσεων γίνεται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Νικολάου Γερμανού 1, Τ.Κ. 54621,Θεσσαλονίκη

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης στις Βρυξέλλες για Eurogroup και ECOFIN

Στις Βρυξέλλες για τις συνεδριάσεις του Eurogroup και ECOFIN αύριο και την Τρίτη, αντίστοιχα, μεταβαίνει …