Βρέθηκε το μυστικό της μακροζωίας-Το ΣΕΞ

ap_01_13_2013_44200585_l

Κατά  50% μείωσαν τον κίνδυνο θανάτου οι άνδρες που είχαν πιο πολλούς οργασμούς σε διάστημα 10 ετών που διήρκεσε η έρευνα σε 1.000 άνδρες στο Μπέλφαστ της Βορείου Ιρλανδίας, που εξέτασε  τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών σε σχέση με την υγεία του ατόμου.

Στον αντίποδα βρέθηκαν οι άνδρες που είχαν μειωμένη σεξουαλική δραστηριότητα.

Οι ειδικοί μάλιστα συμφωνούν ότι το σεξ είναι και μια εξαιρετική άσκηση καθώς βοηθά και στο να χάσουμε βάρος. Με μία μόνο επαφή μπορείς να χάσεις μέχρι 200 θερμίδες, όπως λένε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας οι άνδρες που είχαν σεξουαλικές επαφές τρεις ή περισσότερες φορές την εβδομάδα μείωναν κατά 50% την πιθανότητα να πάθουν μία καρδιακή προσβολή ή ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.

Στην έρευνα, έγινε μετανάλυση των δεδομένων και διαπιστώθηκε ότι η σεξουαλική ζωή είναι άρρηκτα δεμένη με την υγεία  του καρδιαγγειακού μας συστήματος.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Για πρώτη φορά με ελάχιστο τίμημα και ηλεκτρονικές δημοπρασίες οι παραχωρήσεις αιγιαλών

Για τις παραχωρήσεις που θα γίνουν ώς τις 31 Δεκεμβρίου 2025 έχει τεθεί μία ακόμη …