Πόσος πόνος:Τα άψυχα κορμιά προσφύγων από το νέο ναυάγιο(ΦΩΤΟ)

31815-21

Επτά νεκροί, από τους οποίους δυο γυναίκες, ένας άνδρας και τέσσερα παιδιά -μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος-, είναι ο τραγικός ως τα τώρα απολογισμός του ναυτικού ατυχήματος που συνέβη στις 11.30 σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή μισό ναυτικό μίλι βόρεια του Μολύβου.

ΦΩΤΟ REUTERS

Τραγικές είναι οι εικόνες από τη Μυτιλήνη, με τα συνεργεία διάσωσης να βγάζουν πτώματα παιδιών από το κουφάρι του σκάφους!

ΦΩΤΟ REUTERS

ΦΩΤΟ REUTERS

Όπως έως τώρα έχει γίνει γνωστό, στη διάρκεια επιχείρησης διάσωσης από πλοίο ανοικτής θαλάσσης, σκάφος του Λιμενικού Σώματος συγκρούστηκε με παλιό ξύλινο σκάφος με το οποίο μεταφέρονταν μετανάστες και πρόσφυγες στη Λέσβο, με αποτέλεσμα την ανατροπή του.
ΦΩΤΟ REUTERS

Από τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος διεσώθησαν 31 από τους επιβαίνοντες πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αγνοούνταν άλλοι οκτώ.

ΦΩΤΟ REUTERS

Στην περιοχή συνεχίζουν να επιχειρούν σκάφη του Λιμενικού και της Frontex, ενώ το κουφάρι του ξύλινου σκάφους μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Μολύβου για να εξεταστεί από ειδικούς.

ΦΩΤΟ REUTERS

 Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ - φωτ. Reuters
 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …