Διαψεύδει την σύνδεση απολαβών-συντάξεων ο Κατρούγκαλος

katrougkalos21424935675-620x320

Από το βήμα του κοινοβουλίου ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, προχώρησε στην διάψευση του ενδεχομένου εισαγωγής εισοδηματικών κριτηρίων στην απονομή των συντάξεων, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι αυτό είναι πρόταση των σοφών και όχι επίσημη θέση της συγκυβέρνησης, για την επίλυση του ασφαλιστικού, καθώς πρόθεση της είναι η προστασία των αδυνάτων!

Ο κ. Κατρούγκαλος είπε, ότι το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας είναι κατακερματισμένο και υπόκειτο για πολλά χρόνια σε πελατειακές πρακτικές, ενώ επιδεινώθηκε από την κρίση, την απώλεια άνω του ¼ της εργατικής δύναμης, καθώς και την «καταλήστευση» των αποθεματικών των ταμείων από το PSI.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι το θέμα των συντάξεων των ανασφάλιστων υπερηλίκων, είπε ότι θα επιλυθεί με τον επόμενο νόμο, ο οποίος θα προβλέπει τον διαχωρισμό προνοιακών και ασφαλιστικών παροχών.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …