42 οκτάμηνες προσλήψεις στο Δήμο Παλλήνης

ergazomenoi-kathariotita-702x336

Έως τις 26 Οκτωβρίου υποβάλλονται οι αιτήσεις για την πρόσληψη 42 εποχικών υπαλλήλων στον Δήμο Παλλήνης. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας οκτάμηνης διάρκειας. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 έως 65 ετών.

Σύμφωνα με την προκήρυξη η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

-ΔΕ Οδηγών με άδεια Γ’ κατηγορίας και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου 3 (για απορριμματοφόρα),

-ΔΕ οδηγών με άδειες Γ’ και Δ’ κατηγορίας και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου 1 (για απορριμματοφόρα και λεωφορεία),

-ΥΕ Εργατών Ύδρευσης 4,

-ΥΕ Εργατών Νεκροταφείου 2,

-ΥΕ Εργατών Καθαριότητας 32.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήµος Παλλήνης, Ιθάκης 12, Γέρακας, Τ.Κ.15344, απευθύνοντάς την στο Τµήµα Ανθρώπινου ∆υναµικού, υπόψη κας Παπακώστα Βάιας (τηλ. επικοινωνίας: 210-6604632) ή κου Πατράλη Θωµά (τηλ. επικοινωνίας: 210-6604631) ή κας Παπαδήµα Γαρυφαλλιάς (τηλ. επικοινωνίας: 210-6604632).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης προς Σκόπια και Τουρκία: Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους

Για την Τουρκία ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «οι κόκκινες γραμμές μας είναι αδιαπραγμάτευτες, και …