Δεν δικαιούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι το επίδομα των 176 ευρώ

areios-pagos-620x320

Oι δημόσιοι υπάλληλοι δεν δικαιούνται το επίδομα των 176 ευρώ, όπως αποφάσισε η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, εκδικάζοντας σχετικό αίτημα από εργαζόμενους του υπουργείου Πολιτισμού, κρίνοντας ότι τόσο αυτοί με σύμβαση ορισμένου χρόνου , όσο και οι υπάλληλοι του παιδικού σταθμού Ζωγράφου, δεν δικαιούνται το επίδομα.
Είχε προηγηθεί, ιδίας τοποθέτησης, εισήγησης της εισαγγελέως του ανωτάτου δικαστηρίου Ευτέρπης Κουτζαμάνη και της αρεοπαγίτου Ασπασίας Καρέλου.
Για το ζήτημα εάν δικαιούνται ή όχι το επίδομα των 176 ευρώ διάφορες κατηγορίες εργαζομένων στον Δημόσιο τομέα έχουν εκδοθεί πολλές και αντίθετες αποφάσεις από τα πολιτικά δικαστήρια της χώρας, με την Ολομέλεια να είναι ξεκάθαρα αρνητική.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …