Ζητούνται 5 καθηγητές μουσικής

μουσικη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΝΔΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού στη Μουσική Σχολή Αιγινίου «Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, στις Φιλαρμονικές Σχολές και στις «Δημοτικές χορωδίες, πέντε (5) καθηγητών μουσικής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ωρομίσθιας απασχόλησης, για την κάλυψη αναγκών της τρέχουσας χρονιάς 2015-2016, μέγιστης διάρκειας 8 μηνών:

  • 1 ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΠΙΑΝΟΥ
  • 1 ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ
  • 1 ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΡΟΥΣΤΩΝ
  • 1 ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
  • 1 ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ – ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Για την παραλαβή των αιτήσεων των υποψηφίων, ορίζεται ο υπάλληλος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πύδνας Κολινδρού κ. Μεταλλίδης Γεώργιος, ο οποίος μετά τον έλεγχο της πληρότητας των δικαιολογητικών θα πρωτοκολλεί τη σχετική αίτηση και θα καταχωρεί αυτήν σε ειδικό πίνακα.

Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται στη γραμματεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης στον Κολινδρό κατά τις εργάσιμες ημέρες: «ευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Πιερίας.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα -2353350222-2353350224-2353350302.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σκέρτσος: Η Ελλάδα είναι η 8η φθηνότερη χώρα στην ΕΕ

 «Η Ελλάδα παραμένει μια σχετικά φθηνή χώρα σε σχέση με τα άλλα μέλη της ΕΕ», …