Πανελλαδική σύσκεψη για την «αγωνιστική προετοιμασία του κλάδου» από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α

POE-OTA_aftodioikisi1-620x320

Την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Σύσκεψης των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, στις 10.00 το πρωί, στο Ξενοδοχείο «NOVOTEL ATHENS» στην Αθήνα, εξήγγειλε το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., στο πλαίσιο της αγωνιστικής προετοιμασίας του κλάδου εν’ όψει των νέων εφαρμοστικών Νόμων υλοποίησης των πιο σκληρών, νεοφιλελεύθερων και αντικοινωνικών μέτρων του 3ου μνημονίου, που το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθουν για έγκριση και θα αποτελούν την «ταφόπλακα» κάθε εργασιακού, ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού δικαιώματος.

Όπως αποφάσισε:

«Στην Πανελλαδική Σύσκεψη καλούνται να συμμετέχουν ΟΛΑ τα Μέλη των Διοικητικών Συμβούλια των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας ώστε μέσα από την πλήρη και αναλυτική ενημέρωσή τους, την ανταλλαγή απόψεων και την καταγραφή των προβλημάτων που υπάρχουν σε κάθε Σύλλογο να προετοιμάσουμε αγωνιστικά τον κλάδο για το επόμενο χρονικό διάστημα και για την εφαρμογή της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου.

Για την επιτυχία της Πανελλαδικής Σύσκεψης και τη μαζική συμμετοχή των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων είναι αναγκαία η κινητοποίηση όλων των συνδικαλιστικών στελεχών της Ομοσπονδίας ώστε τον «ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ» των νέων μνημονιακών μέτρων να τον αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά και ενωμένοι».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …