25 Οκτωβρίου το Pink the City Πάτρας(VIDEO)

Pink-the-City-Patras-2015-modified

Η εκδήλωση Pink the City θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, με εκκίνηση στις 10:30 από την Πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Πρόκειται για ένα συμβολικό περίπατο 1,5 χλμ περίπου, στην πόλη της Πάτρας, που θα ξεκινήσει από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων, θα κατηφορίσει την οδό Γούναρη, θα διασχίσει τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, θα στρίψει και θα διασχίσει καθοδικά τον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και θα καταλήξει στον Μώλο της Πάτρας. Στόχος μας είναι τη φετινή χρονιά περισσότερα από 4.500 άτομα να περπατήσουν μαζί μας.

Η δράση αυτή στοχεύει στην ευαισθητοποίηση το γενικού πληθυσμού στο ζήτημα της έγκαιρη διάγνωσης αλλά και στην απομυθοποίηση του καρκίνου του μαστού.

Προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να περπατήσουν μαζί μας για τον παραπάνω σκοπό, ζητάμε και την δική σας συμβολή.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …