Προμηθευτείτε φάρμακα-Κλείνουν τα φαρμακεία!

farmakeia-apergia
Κλειστά θα μείνουν τα φαρμακεία σε ολόκληρη τη χώρα από Δευτέρα και το κλείσιμό τους θα είναι επ΄αόριστον, με τους φαρμακοποιούς να καλούν τους πολίτες με χρόνιες παθήσεις να προμηθευτούν τα φάρμακά τους, γιατί το διάστημα της κινητοποίησης δεν θα υπάρχουν εφημερεύοντα αλλά μόνο διανυκτερεύοντα φαρμακεία.
Αύριο οι πρόεδροι των φαρμακοποιών όλης της χώρας κατέρχονται στην Αθήνα, ώστε όλοι μαζί να συναποφασίσουν αν από Δευτέρα όπως έχουν προαναγγείλει θα προχωρήσουν συλλογικά σε κινητοποιήσεις, την Δευτέρα συνεδριάζει το Δ.Σ της Ομοσπανδίας για να κατοχυρώσει τις κινητοποιήσεις ανά νομό και την ίδια ώρα πανελλήνιος φαρμακευτικός σύλλογος, προσανατολίζεται να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο.
Αντιδρούν στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους και δεν κάνουν βήμα πίσω μετά ειδικά το "ναυάγιο" στις συνομιλίες με το Υπουργείου Υγείας για το ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Όπως καταγγέλλουν είχαν συμφωνήσει προεκλογικά στο ιδιοκτησιακό με την προϋπόθεση της υποχρεωτικής κατοχής του 51% κάθε φαρμακείου από πτυχιούχο φαρμακοποιό, κάτι το οποίο δεν έγινε πραγματικότητα.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αυτός που δυσφημεί τη χώρα, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

"Ήταν η δική του Κυβέρνηση, που πρότεινε την αντισυνταγματική ρύθμιση που μόνο στόχο είχε τη …