Δουλειές από το σπίτι, για τα μηνιαία έξοδά σας

pajamas

Αν βαριέστε τις μετακινήσεις, το ντύσου-γδύσου, αλλά από την άλλη θέλετε να ανήκετε στην κατηγορία των εργαζομένων, μην απογοητεύεστε, αφού η σύγχρονη εποχή τα παρέχει όλα..

Ακόμα και εργασία από το σπίτι φορώντας το νυχτικό και την ρόμπα σας.

Δείτε τις επιλογές που έχετε:

Χειροποίητα δώρα
Κατασκευάστε κοσμήματα, δώρα και αξεσουάρ και πουλήστε τα μέσω διαδικτύου, ή δημιουργήστε βίντεο με το πώς τα κατασκευάζετε.

Voiceover
Εχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, μπορείτε να δανείσετε την φωνή σας σε καρτούν, ταινίες ή άλλα πρότζεκτ.

Freelancer
Αρθρα για εφημερίδες, περιοδικά ή διάφορες ιστοσελίδες μπορούν να σας εξασφαλίσουν ένα καλό χαρτζηλίκι.

Διαδικτυακές έρευνες
Πολλές εταιρείες αναζητούν γνώμες από καθημερινούς ανθρώπους και πληρώνουν καλά λεφτά για να ακούσουν τη γνώμη τους σε με μια ποικιλία θεμάτων. Οπως και με κάθε online επιχείρηση υπάρχουν αξιόπιστες και όχι και τόσο αξιόπιστες εταιρείες ερευνών, αλλά οι καλές πληρώνουν καλά και στην ώρα τους. Αν και η ηλεκτρονική ολοκλήρωση της έρευνας πιθανόν δεν θα σας φέρει αρκετά χρήματα για να αντικαταστήσετε ένα εισόδημα πλήρους απασχόλησης, μπορείτε να κερδίσετε ένα ευκαταφρόνητο χαρτζηλίκι κάθε μήνα αν γραφτείτε σε αξιόπιστες εταιρείες ερευνών, όπως η Toluna και η Inboxdollars

Graphic Design
Ιστοσελίδες όπως η Fiverr και η Elance είναι γεμάτη από τη ζήτηση για εμπειρογνώμονες γραφικού σχεδιασμού που μπορούν να κάνουν εργασίες που κυμαίνονται από το σχεδιασμό ιστοσελίδων μέχρι φυλλάδια εταιρείας. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τεχνογνωσία, οι ειδικοί γραφικού σχεδιασμού μπορούν εύκολα να βγάλουν ένα επιπλέον εισόδημα από την άνεση του σπιτιού τους.

 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …