Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Δήμο Πάτρας

83089

Ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις των εθελοντών καθηγητών που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν ενεργά στα κοινωνικά φροντιστήρια του Δήμου Πατρέων.
Πάνω από 80 καθηγητές είναι αυτοί που επιλέχτηκαν για να διδάξουν στους μαθητές των γυμνασίων της Πάτρας, μαθητές που χρειάζονται βοήθεια κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς στα μαθήματα τους, βοήθεια που οι οικογένειες τους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους δώσουν.
Τα μαθήματα που θα διδάσκονται στο Γυμνάσιο θα είναι: Αρχαία, Μαθηματικά, Έκθεση, Φυσική και Χημεία, ενώ τα φροντιστήρια αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες μέρες. Παρόμοια φροντιστήρια θα ξεκινήσουν και για τους μαθητές του Δημοτικού, όπου και εδώ έγιναν αρκετές αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους εθελοντές – δασκάλους.
Τα Κοινωνικά Φροντιστήρια του Δήμου θα αποτελέσουν μία σημαντική ανάσα για δεκάδες οικογένειες της Πάτρας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν, μέσα από τις εκπαιδευτικές παροχές της ιδιωτικής εκπαίδευσης τα παιδιά τους.

Το ενδιαφέρον των πτυχιούχων καθηγητών ήταν μεγάλο, οι αιτήσεις ήταν εκατοντάδες, ενώ σημαντικός ήταν και ο αριθμός των αιτήσεων των μαθητών που δήλωσαν ότι θέλουν να συμμετέχουν στα μαθήματα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …