Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο ιδρύεται στην Αργολίδα

ειδικό-σχολείο-26

Τις ανάγκες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα καλύψει η ίδρυση «Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου Αργολίδας», που αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα  του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Αργολίδας.

Πρόκειται για ένα «campus», που θα αναλάβει την απασχόληση των ατόμων αυτών καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και θα παρέχει τη φροντίδα που απαιτείται σε συνδυασμό και με τη γονεϊκή φροντίδα.

Ταυτόχρονα το σώμα αποφάσισε την ενδυνάμωσή του Ειδικού Λυκείου με την  δημιουργία παράλληλων κέντρων υποστήριξης ατόμων με ομοειδή προβλήματα, αρκεί να δράσει αναλόγως και γρήγορα και το υπουργείο Παιδείας, για την πλήρη απασχόληση των παιδιών αυτών.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …