Η αρχή του τέλους-Θα χαθούν σπίτια από 5.000 ευρώ οφειλές και πάνω

pleistirasmoi-katasxeseis-ofeiles-dimosio-570-800x530

Τετέλεσται για χιλιάδες Έλληνες, από την άρση των πλειστηριασμών που θα δουν τα σπίτια τους να χάνονται και τις καταθέσεις τους να εξαφανίζονται ακόμ ακαι για οφειλές σε ταμεία, από μόλις 5.000 ευρώ και μάλιστα παραμονές των Χριστουγέννων.

Η διαδικασία θα έχει την μορφή των ηλεκτρονικών κατασχετηρίων με υπογραφή του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών και στο στόχαστρο σε πρώτη φάση μπαίνουν 100.000 ασφαλισμένοι, που μπορεί να είναι σε ρύθμιση αλλά αδυνατούν λόγω των συνθηκών να καταβάλλουν τις δόσεις τους.

Η αρχή του τέλους ξεκινά από την προσεχή Κυριακή, όπου  εκπνέει η προθεσμία και τα χρέη που πρέπει συνολικά να εξοφληθούν από 275.000 οφειλέτες αγγίζουν τα 12,9 δισ. ευρώ.

Άντε και καλό ξεσπίτωμα!!!!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …