Και σε 12 δόσεις η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ

prosklitirio-plirwmis-enfia.w_l
Μπορεί σήμερα το μεσημέρι να έληξε η προθεσμία της καταβοής χωρίς προσαυξήσεις της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ, ωστόσο σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα των 12 δόσεων της πληρωμής, καθώς οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΕΝΦΙΑ μπορούν να υπαχθούν στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων.

Θα πρέπει να πληρώσουν την πρώτη δόση με το ποσό που έχει ήδη προσδιοριστεί προκειμένου να αποφύγουν την προσαύξηση 0,73%.

Εκτός από το εκκαθαριστικό πληρωμής εκδίδεται και δεύτερο εκκαθαριστικό με ανάλυση όλων των στοιχείων των ακινήτων.

Η πάγια ρύθμιση αποτελεί εναλλακτική επιλογή όσων έχουν υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων και δυσκολεύονται να καλύψουν τρέχουσες υποχρεώσεις.

Εως και σήμερα έχουν προθεσμία οι υπόχρεοι ιδιοκτήτες ακινήτων να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ από τις πέντε που είναι συνολικά.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα ανοίξει την πόρτα εξόδου στη ΝΔ

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κλείσει τον κύκλο του, γιορτάζει τα 50 του χρόνια ενωμένο, ανέφερε …