Προληπτικός ΔΩΡΕΑΝ έλεγχος για την οστεοπόρωση

osteoporosis

Ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με το σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα διοργανώνει προληπτικό έλεγχο και ενημερωτική ομιλία για την οστεοπόρωση, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της.

Συγκεκριμένα:

1) Δωρεάν μέτρηση Οστικής Πυκνότητας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 και την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 από τις 10:00 έως τις 14:00 στο κτίριο του Κεντρικού ΚΑΠΗ Χαλανδρίου (25ης Μαρτίου και Καραολή Δημητρίου 2). Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Κεντρικού Κ.Α.Π.Η. 2106848380 από τις 9:00 έως τις 11:00.

2) Ενημερωτική ομιλία με θέμα Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης και συμβουλευτική καθοδήγηση από εξειδικευμένους επιστήμονες την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 στις 17:00 στο Κέντρο Νεότητας (Δαναϊδων και Αντιγόνης 56, Χαλάνδρι).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σπίρτζης στον ΣΚΑΪ: Αν διαγραφώ από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τιμή μου

Τι ανέφερε ο Χρήστος Σπίρτζης μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, για το ενδεχόμενο διαγραφής …