Δέσμευση Μπαλτά προς τους εργαζόμενους του Μεγάρου Μουσικής

μεγαρο
Μέχρι το τέλος του χρόνου θα δοθεί οριστική λύση στα προβλήματα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, όπως δεσμεύτηκε προς το Σωματείο Εργαζομένων του Οργανισμού ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς, στην μεταξύ τους συνάντηση.
Οι εργαζόμενοι ζητούν να γίνουν πράξη οι υποσχέσεις τους έχουν δοθεί από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία, τονίζοντας ότι διανύουν τον έκτο μήνα με σοβαρά προβλήματα καταβολής των δεδουλευμένων τους.
Σε σχετική ανακοίνωσή τους μάλιστα επισημαίνουν το κίνδυνο να κλείσει οριστικά το Μέγαρο στο τέλος του χρόνου, ενώ ανέρτησαν ένα μεγάλο πανό στην πρόσοψη του Μεγάρου, στο οποίο ζητούν «λύση για τους απλήρωτους εργαζόμενους, για το Μέγαρο Μουσικής, για τον Πολιτισμό».
Δηλώνουν σε πρώτη φάση ικανοποιημένοι περιμένοντας την υλοποίηση των υποσχέσεων και παραμένοντας σε εγρήγορση.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …