Διχασμένοι όλοι στο σημερινό άνοιγμα της αγοράς

ekptoseis_katast_550

Έως τις 8 το βράδυ είναι ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα στην χώρα, καθώς είναι η πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων πανελλαδικά, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

Όμως στις περισσότερες πόλεις υπάρχουν σε εξέλιξη κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας από τους Εμπορουπαλλήλους που πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, την στιγμή που οι έμποροι εμφανίζονται διχασμένοι ως προς το άνοιγμα, αφού άλλοι άνοιξαν, άλλοι όχι και το καταναλωτικό κοινό αλλού ψωνίζει και αλλού το αποφεύγει λόγω των συλλαλητηρίων.

Με εξαίρεση την σημερινή ημέρα, οι δύο πλευρές ευελπιστούν σε ανάκαμψη της αγοραστικής κίνησης στο δεκαήμερο των προσφορών, αφού τα χρέη αυξάνονται και μεγαλώνει ο κίνδυνος νέων λουκέτων και απολύσεων.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …