Τραπεζικό Επενδυτικό Σύμβουλο ζητά η HRS

imageid18816

Εταιρία διαχείρισης επενδυτικών χαρτοφυλακίων της Βρετανίας θέλει να συνεργαστεί μόνιμα με έναν/μία Τραπεζικό Επενδυτικό σύμβουλο στην Ελλάδα που να διαθέτει προϋπηρεσία είτε στον τραπεζικό χώρο είτε στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό, σε θέματα διαχείρισης επενδύσεων και κυρίως Private Banking.

Σκοπός της εταιρίας είναι η επίτευξη ικανοποιητικών αποδόσεων κεφαλαίου για τους πελάτες της μέσω επενδύσεων στο χρηματοοικονομικό τομέα και συμμετοχών στο κεφάλαιο επιτυχημένων επιχειρήσεων.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι, γυναίκες ή άντρες ανεξαρτήτως ηλικίας θα πρέπει να έχουν αποδεδειγμένες ικανότητες εξυπηρέτησης πελατών που αναζητούν την αξιοποίηση των επενδυτικών τους χαρτοφυλακίων.

Αποδοχές ικανοποιητικές και ανταγωνιστικές ενώ προβλέπονται bonus επίτευξης στόχων και άλλα benefits.

[Για να στείλετε βιογραφικό κάντε κλικ εδώ]

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …