Αιτήσεις μέχρι 15/11 για 30 προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς

PAIDIKOISTAMOI600_478142995

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής Υγείας Δήμου Καισαριανής “Λεωνίδας Μανωλίδης” στο πλαίσιο της Πράξης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” ανακοινώνει ότι θα προσλάβει 30 άτομα με σύμβαση εργασίας  έως 31/8/2016 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης συνέχισης της Πράξης, ως εξής: 8 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμοι, 11 ΔΕ Βοηθοί Βρεφοκόμοι, 1 ΔΕ Μάγειρας, 2 ΥΕ Βοηθοί Μάγειρες, 8 ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό Καθαριότητας.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής Υγείας Δήμου Καισαριανής », Κλαζομενών 46, T.K. 161 21 Καισαριανή, απευθύνοντάς την στην Υπηρεσία Διοικητικού – Οικονομικού, υπόψιν κας Μαγείρου Χριστίνας (τηλ. επικοινωνίας: 2107212193-7229662).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει στις 5 και ολοκληρώνεται στις 15 Νοεμβρίου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Πτώση 0,20%- Στα 93,81 εκατ. ευρώ ο τζίρος

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.404,11 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,20%. Με μικρή πτώση έκλεισαν …