Όλοι θα απεργούν και αυτοί μιλούν για "Διαμαρτυρία με αμφίβολα αποτελέσματα"

taxi

Προκαλεί το σύνολο των απεργών της 12ης Νοεμβρίου, η Ομοσπονδία των ταξί ΠΟΕΙΑΤΑ, η οποία όχι μόνο ανακοίνωσε ότι θα εργαστεί κανονικά εκείνη την ημέρα, αλλά προχώρησε ακόμα περισσότερο χαρακτηρίζοντας την Πανεργατική  απεργία ως "Διαμαρτυρία με αμφίβολα αποτελέσματα".

Από την πλευρά της η μάλιστα, Ομοσπονδία των ταξί ΠΟΕΙΑΤΑ ζητά «απεργιακές κινητοποιήσεις με συγκεκριμένους στόχους και συγκεκριμένα αιτήματα, χωρίς να καπηλεύεται από κομματικές ή συνδικαλιστικές οργανώσεις».

“Θεωρούμε ότι η δική μας διαμαρτυρία μπορεί και πρέπει να γίνει με άλλους, διαφορετικούς τρόπους και όχι με 24ωρη εκτόνωση. Ναι σε μια απεργία που θα ξεκινάει από τον κλάδο και θα τελειώνει με νίκη του κλάδου.

Ναι σε μια απεργία που θα την αποφασίσουν τα συλλογικά όργανα του κλάδου και όχι άλλοι φορείς", προσθέτοντας ότι η μη συμμετοχή στην απεργία της 12ης Νοεμβρίου δεν σημαίνει απαγόρευση σε όποιο σωματείο επιθυμεί να συμμετάσχει.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΚΑΪ

Το Σάββατο 27/04 στις 05.30, στην εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» με τον Χρήστο Κούτρα Αύριο, Σάββατο 27/04 ο …