Επανεξετάζονται tα κριτήρια των οικογενειακών επιδομάτων 60.000 δικαιούχων

epidoma
60.000 αιτήσεις χορήγησης οικογενειακών επιδομάτων, που υπέβαλαν το έντυπο Α21, αλλά δεν εγκρίθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες λόγω έλλειψης των απαιτούμενων δικαιολογητικών, έστειλαν για επανέλεγχο οι υπηρεσίες του ΟΓΑ. προκειμένουν να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση του επανελέγχου, των 500 ευρώ τον χρόνο, που χορηγείται σε τρεις ισόποσες δόσεις.
Τα επιδόματα χορηγούνται με εισοδηματικά κριτήρια σε όσους έχουν παιδιά κάτω των 18 ή 19 ετών εφόσον φοιτούν στη μέση εκπαίδευση ή 25 ετών εφόσον σπουδάζουν ή έχουν πάνω από 67% ποσοστό αναπηρίας.
Το οικογενειακό επίδομα κυμαίνεται από 13 έως 40 ευρώ το μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των ανήλικων τέκνων και το οικογενειακό εισόδημα και η γ΄δόση κατατέθηκε με 15νθήμερη καθυστέρηση.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΘ: Έρχεται φορολογικό νομοσχέδιο με τα μέτρα

Το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή αμέσως μετά το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού την πρώτη …