Οι κλάδοι των 775 προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών

anaplirotes

Στην πρόσληψη 775 αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης προχωρά το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το οποίο με ανακοίνωση του, αναφέρει  ότι οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπου προσλήφθηκαν, για ανάληψη υπηρεσίας, τη Δευτέρα και την Τρίτη, 9 και 10 Νοεμβρίου, και θα τοποθετηθούν με απόφαση του διευθυντή Εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Η πρόσληψη γίνεται στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες – ΑΠ1 (MIS 520707), ΑΠ2 (MIS 485613), ΑΠ3 (MIS 485614)», του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ για το διδακτικό έτος 2015-2016.

Ειδικότερα, προσλαμβάνονται, για το τρέχον σχολικό έτος, 139 νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής (ΕΑΕ – ΠΕ61 & ΠΕ60.50), 204 δάσκαλοι ειδικής αγωγής (ΕΑΕ – ΠΕ71 & ΠΕ70.50), καθώς επίσης και 432 δάσκαλοι (κλάδου ΠΕ70) για την παράλληλη στήριξη-συνεκπαίδευση μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολική ψήφος - Κεραμέως: Πώς θα την στείλετε με τρία απλά βήματα

«Δείτε πώς θα στείλετε την ψήφο σας με τρία απλά βήματα» αναφέρει η υπουργός Εσωτερικών …