Άλλαξε η εκτίμηση άρσης των capital controls

capital_controls

Αντί για το β΄εξάμηνο του 2016, η άρση των capital controls, άλλαξε χρονική περίοδο και σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, υπολογίζεται τους πρώτους μήνες του 2016, εφόσον όμως έχουν δημιουργηθεί εκείνες οι προϋποθέσεις που θα το επιτρέψουν.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σε δηλώσεις του στη Realnews, επεσήμανε ότι με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών οι χρηματοδοτικές συνθήκες θα αρχίσουν να βελτιώνονται.
Αποκάλυψε πως τα χρήματα που έχει διαθέσει το κράτος για τη διάσωση των τραπεζών υπερβαίνουν τα 50 δισ. ευρώ, χωρίς την τρέχουσα ανακεφαλαιοποίηση και παρόλα αυτά προειδοποιεί ότι:
«Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζουν να δανειοδοτούνται επιχειρήσεις που έχουν συστηματικά τα χρέη τους στην Ελλάδα και τα κέρδη τους στο εξωτερικό».
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εθνική Τράπεζα: Ξεκίνησαν οι προτάσεις για τον 15ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας

Ο φετινός διαγωνισμός σηματοδοτεί μια νέα αρχή καθώς οι νέες θεματικέςενότητες ευθυγραμμίζονται πλήρως με τις …