Βρέθηκε η λύση διατήρησης λειτουργίας των δομών υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών

kakopoiisi_633640837

Απαραίτητη για να προκειμένου η απρόσκοπτη αλλά και νόμιμη λειτουργία των των δομών για την υποστήριξη γυναικών θυμάτων βίας και των εργαζομένων σε αυτές, στο μεσοδιάστημα που εκκρεμεί  για την ένταξη των συγκεκριμένων δομών, με διευρυμένο πλαίσιο αρμοδιοτήτων, στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020 του ΕΣΠΑ, εφόσον λήγει η συγχρηματοδότηση της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου(2007-2013) του ΕΣΠΑ από πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, κρίθηκε η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.
Το σώμα την ψήφισε και έτσι διασφάλισε την λειτουργία τους προχωρώντας στην  άμεση ανανέωση των συμβάσεων του προσωπικού και στην κάλυψη των γυναικών που τις χρειάζονται για να ξανασταθούν στα πόδια τους.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …