Προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς Πάρου

paidikos

Την πρόσληψη τριών εποχικών υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Πάρου, στο πλαίσιο της στελέχωσης των παιδικών σταθμών. Θα υπογραφούν συμβάσεις εργασίας διάρκειας έως τις 31 Αυγούστου 2016, με δυνατότητα παράτασης. Προτεραιότητα στο διορισμό έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού. Θα επιλεγούν: ΠΕ Παιδιάτρων 1, ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών 1, ΔΕ Διοικητικών 1.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.∆.∆. «Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης» του ∆ήµου Πάρου, Παραλία Παροικίας, Τ.Κ. 84400, ΠΑΡΟΣ, απευθύνοντάς την υπ’ όψιν κυρίας Καντάρη Γεωργίας (τηλ. επικοινωνίας: 22840 24110).

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας, στα παραρτήµατα αυτής και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος του ∆ήµου Πάρου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

Υποβολή αιτήσεων των ενδιαφεροµένων από 13/11/2015 έως και 23/11/2015 (ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπική εφηµερίδα του νοµού Κυκλάδων Πέµπτη 12/11/2015)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Έτοιμος να αξιολογηθώ ανά πάσα στιγμή από τη βάση του ΠΑΣΟΚ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε στην εσωκομματική αμφισβήτηση «Παρών» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος …