Κάλεσμα της ΓΣΕΕ για συμμετοχή στην πορεία της 17ης Νοέμβρη

polytehneio-28

Ανακοίνωση-κάλεσμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, εξέδωσε η ΓΣΕΕ, παρουσιάζοντας τις εκδηλώσεις μνήμης και ζητώντας από τον κόσμο να κατέβει και πάλι μαζικά στους δρόμους, λαμβάνοντας μέρος στις μεγάλες πορείες που θα πραγματοποιηθούν στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Μιλά για τα αιτήματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, που «φέτος είναι πιο επίκαιρα και απαιτητά όσο ποτέ άλλοτε», όπως σημειώνει.

«Την ώρα που η ελληνική κοινωνία βιώνει δραματικές καταστάσεις από τις συνεχιζόμενες βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου για «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» είναι επίκαιρα και απαιτητά όσο ποτέ άλλοτε.

«Αποδίδοντας φόρο τιμής στη μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, η ΓΣΕΕ θα καταθέσει στεφάνι στο χώρο του Πολυτεχνείου, ενώ απευθύνει κάλεσμα σε όλους εργαζομένους να λάβουν μαζικά μέρος στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα και στην καθιερωμένη πορεία διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Αθήνα στις 17 Νοέμβρη προς την Αμερικανική πρεσβεία.»

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΚΑΪ

Το Σάββατο 27/04 στις 05.30, στην εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» με τον Χρήστο Κούτρα Αύριο, Σάββατο 27/04 ο …