Δυτ.Ελλάδα: Μητέρα έχασε το σπίτι της και κατέρρευσε

katasxesh

Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν όταν σε δικηγορικό γραφείο της περιοχής γνωστοποιήθηκε σε γυναίκα που συνοδεύονταν από τους γονείς της πως χάνει το σπίτι της στο κέντρο του Αγρινίου.

Σύμφωνα με το agriniopress, η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών από χωριό του δήμου Αγρινίου νωρίτερα είχε επισκεφθεί μαζί με τους γονείς της δικηγόρο, όπου και της έγινε γνωστό ότι η οικία της, μπαίνει οριστικά σε διαδικασία εκποίησης.

Άγνωστο πως η συγκεκριμένη διαδικασία ενεργοποιήθηκε, αλλά μόλις το έμαθε η γυναίκα κατέρρευσε στον διάδρομο της πολυκατοικίας, ουρλιάζοντας «θα πεθάνω, τα παιδιά μου!», παγώνοντας το αίμα, όσων διέρχονταν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Επαγγελματίες έτρεξαν να την ηρεμήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα και τελικά ασθενοφόρο την παρέλαβε σε κατάσταση κρίσης και την μετέφερε στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

«Αυτό είναι το ελληνικό κράτος» φώναζε και ο ηλικιωμένος πατέρας της, ενώ οι περαστικοί και οι επαγγελματίες που βρέθηκαν στο σημείο προσπαθούσαν να μάθουν λεπτομέρειες για το πως η συγκεκριμένη οικογένεια έφτασε σε αυτό το σημείο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φωτιά τώρα στον Νέο Κουβαρά Αττικής

Φωτιά τώρα, απόγευμα Παρασκευής 26.7.2024, σε χαμηλή βλάστηση στα Καλύβια Θορικού στον Νέο Κουβαρά Αττικής …