Υπουργικές δεσμεύσεις για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

bohueia

«Τα χρήματα για τη συνέχιση του προγράμματος, 55 εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση, έχουν εξασφαλιστεί στα πλαίσια των μεσοπρόθεσμου προγράμματος μέχρι το 2019. Επίσης έχουν εξασφαλιστεί τα χρήματα για την ολοκλήρωση του προγράμματος μέχρι το τέλος του 2015 και  μια σειρά από εκκρεμότητες που κουβαλάει το πρόγραμμα θα αντιμετωπιστούν. Το πρόγραμμα θα κυλήσει κανονικά μέχρι τις 31/12/16και θα γίνει προσπάθεια το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», να διευρυνθεί με πόρους του ΕΣΠΑ.»

Με τη δέσμευση αυτή έφυγαν από το γραφείο του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, ι εργαζόμενοι της συγκεκριμένης δομής, που ζουν με την αμφιβολία για το πόσο ακόμα θα έχουν αντικείμενο εργασίας.

Επίσης υπήρξε διαβεβαίωση θα συζητηθεί εκτενώς και το εργασιακό καθεστώς, που αποτελεί καίριο  ζήτημα για τους εργαζόμενους, με σκοπό να βρεθεί και να εφαρμοστεί η καλύτερη δυνατή λύση.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …