Νέα παράταση μέχρι και Πέμπτη για τις μετεγγραφές φοιτητών

φοιτητεσ
Έως και την Πέμπτη παρατάθηκε με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, η δυνατότητα των  ενδιαφερόμενων δικαιούχων φοιτητών, να καταθέσουν τις αιτήσεις των μετεγγραφών τους.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου:
"Οι φοιτητές των AEI, των Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών και των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων ή των Επαγγελματικών Λυκείων σε Λύκεια της Διεύθυνσης Δ.Ε της Κεφαλληνίας, οι οποίοι εισήχθησαν στη Σχολή ή το Τμήμα, που είναι εγγεγραμμένοι κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2014-15 και 2015-16 με ποσοστό, καθ' υπέρβαση του αριθμού εισακτέων εγκυκλίου το οποίο διαγράφεται), δύνανται να υποβάλλουν έως και την 19η Νοεμβρίου 2015, ηλεκτρονικά την αίτησή μετεγγραφής τους, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων www.minedu.gov.gr."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η απάντηση του Βελόπουλου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «η δήλωση του Αρχιεπισκόπου …