Εθνικό διάλογο με το φόβο του ασφαλιστικού ζητά ο Αλέξης Τσίπρας

tsipras7-770x439_c

Έτοιμος ακόμα και για την σύγκλιση σύσκεψης πολιτικών αρχηγών στο άμεσο μέλλον είναι ο πρωθυπουργός, ο οποίος μέσω συνέντευξής του, καλεί σύσσωμη την αντιπολίτευση σε Εθνικό διάλογο και συνεργασία, μιας και η συνοχή της κυβέρνησης με τους 153 βουλευτές που απέμειναν, δεν αφήνει πολλά περιθώρια, όταν το ασφαλιστικό βρίσκεται προ των πυλών.

Στην συνέντευξη του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», που τιτλοφορείται «Καλό σε εθνικό διάλογο για Ασφαλιστικό, Παιδεία, συνταγματική αναθεώρηση»,  αφήνει ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο της οικουμενικής κυβέρνησης, γιατί μόνη της μάλλον η συγκυβέρνηση αδυνατεί να τα περάσει και χρειάζεται βοήθεια από την αντιπολίτευση.

Όπως τόνισε άλλωστε: «Οι ριζικές μεταρρυθμίσεις απαιτούν ευρύτερες συναινέσεις».

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: «Είμαι και για ηγέτης και για μπύρες- Θέλω να κυβερνήσω δύο τετραετίες»

Όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην εφ΄όλης της ύλης συνέντευξή του στον Alpha. Oι …