Η Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης ζητά προσωπικό

mousikes_skines_2012-600_231297_2Z1F33
Η Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (ΝΠΔΔ εποπτευόμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού), στο πλαίσιο της ανάγκης πλήρωσης των αναγκών σε εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο δεν εντάσσεται σε εκπαιδευτικό κλάδο, για την κάλυψη των θέσεων διδακτικού προσωπικού και προσωπικού συνοδείας καλλιτεχνικών μαθημάτων, ως εξής:
α) Καθηγητές Τεχνικών Μαθημάτων Κλασικού χορού (μπαλέτο) 3 (τρεις) Κωδ. Ειδικότητας (01) Σύγχρονου χορού 5 (πέντε) Κωδ. Ειδικότητας (02) Χορογραφίας 1 (μια) Κωδ. Ειδικότητας (03) Ρυθμικής 1 (μια) Κωδ. Ειδικότητας (04)
Β) Πιανιστών-Συνοδών καλλιτεχνικών μαθημάτων
• Πιανίστες-Συνοδοί 4 (τέσσερις) Κωδ. Ειδικότητας (05)
Καλεί τους ενδιαφερόμενους, εφόσον επιθυμούν να προσληφθούν, με ωριαία αντιμισθία έως διακόσιες (200) ώρες μηνιαίως, στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, για το διδακτικό έτος 2015-2016, να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψή τους, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ως εξειδικευμένοι στους τομείς του Κλασικού και Σύγχρονου Χορού, της Χορογραφίας, της Ρυθμικής και της Συνοδείας καλλιτεχνικών μαθημάτων, από 25 Νοεμβρίου 2015 έως και 4 Δεκεμβρίου 2015.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι υποψήφιοι υποβάλουν αυτοπροσώπως, ή αποστέλλουν την αίτηση (η οποία επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν. 1599/1986) και τα συνοδευτικά δικαιολογητικά ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή) ή με ταχυμεταφορά στο Γραφείο Εκπαίδευσης της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης. Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης Προς την Τριμελή Επιτροπή Αξιολόγησης διά του Γραφείου Εκπαίδευσης Ομήρου 55, Αθήνα, Τ.Κ. 106 72.
Στην αίτηση θα πρέπει, εκτός των άλλων στοιχείων, να αναφέρεται ευκρινώς η διεύθυνση και τα τηλέφωνα (οικίας και κινητό), καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση του υποψήφιου.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …