Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός στα γραφεία του ΣΕΒ(VIDEO)

seb1

Αληθινές αποδείχθηκαν οι προειδοποιήσεις ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην είσοδο των γραφείων του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών, στην οδό Ξενοφώντος, στο Σύνταγμα, καθώς εξερράγη στις 3.35 τα ξημερώματα, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Τα τηλεφωνήματα προς τις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Εφημερίδα των Συντακτών», κινητοποίησαν την αστυνομία, που απέκλεισε αμέσως την περιοχή, και σώζοντας ανθρώπινες ζωές.

Η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες στην περιοχή. Κατά πληροφορίες, η βόμβα ήταν τοποθετημένη σε σάκο που αφέθηκε έξω από το κτίριο.

Οι πληροφορίες μιλούν για έναν άντρας με παραποιημένα χαρακτηριστικά, που τηλεφώνησε στις δύο εφημερίδες και είπε: «Σε σαράντα λεπτά θα εκραγεί βόμβα στον ΣΕΒ, στην οδό Ξενοφώντος, στο Σύνταγμα. Προσέξτε, δεν είναι φάρσα».

Στις δηλώσεις του ένας υπάλληλος ενός περπτέρου ανέφερε ότι ο θόρυβος ήταν αρκετά δυνατός ενώ υπήρχε προειδοποίηση από την αστυνομία για την ύπαρξη ενός σάκου και τους συνέστησε να είναι προσεκτικοί με το οστικό κύμα που θα προέκυπτε.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …