Προκήρυξε θέσεις εργασίας το ΕΚΤ

ypourgeio-ygeias

Η Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Παρακολούθησης Δράσεων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, της Εθνικής Αρχής Συντονισμού, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού προτίθεται να καλύψει τις ανάγκες της σε προσωπικό και προβαίνει σε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσεων με μετακίνηση ή απόσπαση υπαλλήλων με σχέση εργασίας μονίμου ή ιδιωτικού δικαίου προερχομένους από Δημόσιες Υπηρεσίες, ΜΟΔ Α.Ε., Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. του ευρύτερου δημόσιου τομέα .

Οι προς πλήρωση θέσεις , ανά κατηγορία εκπαίδευσης, κατανέμονται ως ακολούθως:

- Μία (1) θέση ΠΕ Νομικών Επιστημών .

Συνεκτιμόμενα προσόντα πέραν των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 8 άνωθεν : Γνώση Κοινοτικού Δικαίου και του θεσμικού πλαισίου των δημοσίων συμβάσεων ( κυρίως της διαδικασίας του ΕΣΗΔΗΣ).

- Μία (1) θέση ΠΕ

Συνεκτιμόμενα προσόντα πέραν των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 8 άνωθεν: 3ετής τουλάχιστον εμπειρία στην Αξιολόγηση Προγραμμάτων ΕΚΤ (Διαχειριστικές Αρχές ΕΚΤ ή Υπηρεσίες ΕΕ), συστήματα /μεθοδολογία Αξιολόγησης του ΕΚΤ κατά τις περιόδους 2000-2006 ή/και 2007-2013. Πρόσθετα θα συνεκτιμηθεί η εμπειρία σε χρήση μεθόδων στατιστικής στις Κοινωνικές Επιστήμες ή /και ποιοτικές μεθόδους ανάλυσης.

- Δύο (2) θέσεις ΠΕ

Συνεκτιμόμενα προσόντα πέραν των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 8 άνωθεν : 3ετή τουλάχιστον εμπειρία στην υλοποίηση Δράσεων ΕΚΤ/Δράσεις προσανατολισμένες στην προώθηση της απασχόλησης ή/και στην κοινωνική πολιτική – κοινωνική ένταξη.

- Μία (1) θέση ΠΕ

Συνεκτιμόμενα προσόντα πέραν των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 8 άνωθεν : Επαρκής γνώση του θεσμικού πλαισίου και των διαδικασιών υλοποίησης συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων / δράσεων Τεχνικής Βοήθειας, καθώς και γνώση βασικών αρχών του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ).

- Μία (1) θέση ΤΕ Λογιστικού – Διοικητικού

Συνεκτιμόμενα προσόντα πέραν των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 8 άνωθεν: 3ετή τουλάχιστον εμπειρία σε λογιστήριο ή οικονομική υπηρεσία, εξοικείωση στο χειρισμό λογιστικών προγραμμάτων.

- Μία (1) θέση ΔΕ γραμματέως

Συνεκτιμόμενα προσόντα πέραν των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 8 άνωθεν : ο/η υποψήφιος/α είναι επιθυμητό να γνωρίζει πολύ καλή χρήση Η/Υ, να έχει πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσης και να έχει πολύ καλή γνώση πρωτοκόλλου, αρχειοθέτησης και καθηκόντων γραμματέα Διεύθυνσης.

Για την επιλογή θα καταρτισθεί λίστα υποψηφίων όπου θα καταγραφούν τα τυπικά και λοιπά προσόντα τους, θα επιλεγούν οι επικρατέστεροι αυτών και θα διενεργηθεί συνέντευξη από τον Προϊστάμενο της Ειδικής Υπηρεσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν: α) την Αίτηση Υποψηφιότητας, β) το Τυποποιημένο Βιογραφικό Σημείωμα και να τα αποστείλουν, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς (θα ληφθεί υπόψη η ημερομηνία σφραγίδας Ταχυδρομείου) έως την 21-12-2015 και ώρα 15:00 σε έντυπη μορφή στο πρωτόκολλο της ΕΥΣΕΚΤ, στην εξής

Ταχυδρομική Διεύθυνση:

Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού

Εθνική Αρχή Συντονισμού (ΕΑΣ)

Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Παρακολούθησης Δράσεων του Ευρωπαϊκού

Κοινωνικού Ταμείου (ΕΥΣΕΚΤ) ΚΟΡΑΗ 4, 4ος όροφος 105 64 ΑΘΗΝΑ (Με την ένδειξη: Για Πρόσκληση Στελέχωσης ΕΥΣΕΚΤ)

Πληροφορίες για την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Παρακολούθησης Δράσεων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, υπόδειγμα της Αίτησης υποψηφιότητας, υπόδειγμα του Βιογραφικού Σημειώματος και Φύλλο Οδηγιών Συμπλήρωσης Τυποποιημένου Βιογραφικού, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΥΣΕΚΤ: http://www.esfhellas.gr

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …