5.000 μόνιμες δημοτικές προσλήψεις με την υποδοχή του 2016

ergazomenoi-kathariotita-702x336
Χαρμόσυνα μαντάτα για τους δήμους και τους χιλιάδες ανέργους από την απελευθέρωση των προσλήψεων σε δημοτικές επιχειρήσεις και φορείς που παρέχουν υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, αφού θα προχωρήσουν σε μόνιμες προσλήψεις από την έναρξη σχεδόν του νέου έτους και μετά, σε ειδικότητες όπως:
-Οδηγός απορριμματοφόρου,
-Εργάτης Καθαριότητας,
-Βρεφονηπιοκόμος,
-Βοηθός βρεφονηπιοκόμου,
-Νηπιαγωγός,
-Μάγειρας,
-Χειριστής μηχανημάτων,
-Τεχνίτης,
-Εργάτης γενικών καθηκόντων,
-Καθηγητής Μουσικής,
-Χορού,
-Καλλιτεχνικών κ.ά.
Αρχικά ο αριθμός αφορά 5.000 θέσεις, όταν σκοπός του Υπουργείου είναι οι 20.000 προσλήψεις στο Δημόσιο το 2016, αν και οι προσλήψεις θα υπόκεινται σε περιορισμούς, αφού θα συνδέονται με τα έσοδα που εισπράττει ο κάθε δήμος, με όριο συγκεκριμένο ποσοστό-πλαφόν, που θα συμφωνηθεί με το υπουργείο.
Κάθε ένας δημόσιος φορέας, βάσει του σχεδιασμού του Υπουργείου Εσωτερικών, θα επανακτά την ανεξαρτησία να προβαίνει σε προσλήψεις, με συγκεκριμένο περιορισμό: ο συνολικός προϋπολογισμός των προσλήψεων που θα προγραμματίζει δεν θα ξεπερνά ένα ποσοστό-πλαφόν επί των κερδών του (π.χ. ένα 10%), που θα έχει συμφωνηθεί με το υπουργείο.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …