12 προσλήψεις από την Εθνική Αρχή Συντονισμού Πτήσεων

αεροπλανα

Με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου θα γίνουν οι δώδεκα προσλήψεις, από την Εθνική Αρχή Συντονισμού Πτήσεων, μέσω του ΑΣΕΠ.

Πρόκειται για:

-έναν ΠΕ Συντονιστή (Προϊσταμένου),

-τρεις ΠΕ ή ΤΕ Συντονιστών,

-ενός ΔΕ Συντονιστή 1,

-δύο ΠΕ ή ΤΕ Συντονιστών Πληροφορικής,

-ενός ΠΕ Οικονομικού (Προϊσταμένου),

-δύο ΠΕ ή ΤΕ Οικονομικών,

-ενός ΤΕ Διοικητικού και

-ενός ΔΕ Διοικητικού (Οδηγός-Επιμελητής).

Προσόντα
Για τη θέση του Συντονιστή/Προϊσταμένου εκτός των απαραίτητων τίτλων σπουδών απαιτείται τουλάχιστον διετής εμπειρία σε θέση ευθύνης στον τομέα των αερομεταφορών και ετήσια στον συντονισμό πτήσεων, πολύ καλή γνώση της αγγλικής και χειρισμού Η/Υ, καθώς και βεβαίωση πιστοποίησης Συντονιστή Πτήσεων. Για τις άλλες θέσεις Συντονιστών ζητείται τουλάχιστον διετής εμπειρία σε θέση ευθύνης στον τομέα των αερομεταφορών, πολύ καλή γνώση της αγγλικής και χειρισμού Η/Υ.

Για τις θέσεις των υπαλλήλων Οικονομικού ζητείται πτυχίο ΑΕΙ (ή ΤΕΙ) συναφές με το αντικείμενο, τουλάχιστον διετής εμπειρία, επαγγελματική ταυτότητα Λογιστή-φορο-τεχνικού Α΄ τάξης, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού Η/Υ. Για τις θέσεις ΠΕ/ΤΕ Συντονιστή, ΔΕ Συντονιστή και ΠΕ/ΤΕ Συντονιστή-Πληροφορικού, οι υποψήφιοι θα υποβληθούν σε δοκιμασία με τη βοήθεια Η/Υ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αυτός που δυσφημεί τη χώρα, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

"Ήταν η δική του Κυβέρνηση, που πρότεινε την αντισυνταγματική ρύθμιση που μόνο στόχο είχε τη …