Αντιδρά η Θεσσαλονίκη στην κυβερνητική πολιτική, με συλλαλητήριο κατά της

adedi-poreia-apoliseis-dikosmas

Συλλαλητήριο ενάντια στην υπάρχουσα αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Μνημονίων, διοργανώνουν την Παρασκευή το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, τα πρωτοβάθμια σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα της Θεσσαλονίκης.
Το συλλlαλητήριο της Παρασκευής, αποτελεί την αρχή μιας σειράς δράσεων που αποφάσισαν τα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων και συνταξιούχων, τα οποία ξεκαθαρίζουν ότι τώρα η κυβέρνηση θα δει τι σημαίνει αντίδραση στην πολιτική της.
Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 6.30 το απόγευμα και θα ακολουθήσει πορεία, που θα καταλήξει στο Λιμάνι, αλλά θα κάνει και στάση στα γραφεία της εφημερίδας "Αγγελιοφόρος", που έκλεισε πρόσφατα.

 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …